klick-o-trick

Alla inlägg den 13 maj 2011

Av angelica - 13 maj 2011 22:58

För er som läst mina inlägg på FB så vet ni att Tricz en period varit väldigt omotiverande att träna med.. Han har dragit iväg, strejkat, vägrat att komma på inkallning, inte varit ett dugg intresserad av någonting alls.. En kombination av könsmognad, nya inlärningsprocesser (operant inlärning då vi i princip bara tränat på passivitet, möten, viktförskjutning, lek och sånt, tills nu) och lite annat..

MEN, idag släppte spärren.. :D FINALLY!!! Vi tränade backande i köket och han tände till ordentligt. För första gången såg jag hur han faktiskt funderade, försökte och bjöd på beteenden. Han la sig och skulle strejka (som han brukar göra) ett par gånger man var på mindre än en minut uppe på tassarna igen och ansträngde sig på nytt!! Min älskade lille kille!!! Behövde verkligen det här. Har tragglat och kämpat utan så mycket lön för mödan i vetskapen om att det KOMMER släppa, det var bara en tidsfråga.

Vi lekte apportlekar som avslut då han brukar tycka det är jätteroligt. Nu ett tag har han varit jobbig och så fort han får tag på något så drar han antingen iväg och vill man ska jaga han eller så går han iväg och lägger sig.. haha.. Men idag gick det super igen.. Han flög i galopp över köksgolvet och matte hade mungiporna högt upp vid öronen.. <3

  

Lilo är även klippt i ansiktet idag så man ser hans fina ögon igen..


Nu blir det film med mitt hjärta.. Blev ett kort men positivt inlägg idag.. :)

Kram på er allihop!!!

Presentation


Välkommen till min blogg!! Jag heter Angelica och är en hundtok boende i ett litet hus på landet i lidköpings kommun. Här bor jag med min sambo Timmy, våra fem hundar och varannan vecka med sambon son.
Jag är utbildad agility och allmänlydnadsin

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards