klick-o-trick

Alla inlägg den 19 januari 2011

Av angelica - 19 januari 2011 16:56

I går var jag inne i skövde på KSS för att operera ut två av mina visdomständer. Jag hade ringt tre gånger till Käkkirurgiska avdelningen på KSS och två gånger till min tandläkare för att kontrollera hur mycket försäkringskassan skulle täcka (är enligt deras system uppe på över 13000:- detta år, egentliga summan ligger nog närmare 20000:-).. Jag fick beskedet att jag bara ska betala 15 % och fick från KSS en summa på kostanad som i sin tur innebar att jag skulle få betala 600:- per gång (ska ha ut dom andra två med). När jag väl hade opererats fick jag svaret att JAG skulle betala 3000:- denna gången!!! Då var redan försäkringskassans del bortdragen.. :( Jag blir så arg!!!! Jag är heltidssjukskriven och i mars blir jag utförsäkrad. Jag hade ringt MÅNGA gånger ochberättat hur det var för att försäkra mig om att kunna klara ut kostnaden!! Hade jag fått rätt information hade jag inte haft möjlighet att plocka ut dom, that´s it!!!! Men inte ens det kan dom göra rätt!!! Jävla idioter!!! :(


Idag har jag, min älskling och alla hundar (utom Diva som e hos min far för löp) varit på promenad i kylan.. Rullisen var med som "försäkring".. :)

Det var behövligt för både hundarna och oss.. Mysigt att göra saker tillsammans.. Varit för mycket tv/film och datorer för oss det sista..

Hundarna skötte sig fint och man märker STOOR skillnad på Wilse när han fått gå lös och springa av sig en stund.. (För er som inte vet så har både jag och Wilse varit sjuka och Wilse har inte fått springa eller gå lös på alldeles för länge nu. Men nu e han bättre i kroppen och har jag sambon och rullstolen med mig så kan jag mad.. :) )

Han lyssnar bättre och går bättre i koppel.. Annars beteer han sig som en brunstig älgko i koppel.. haha..

Har inte orkat lägga över bilderna än så det kommer sen.

Ska även lägga ut en bild på Wilse alias "Wilselott" i sin nya utstyrsel "han" fick av Timmys pappa och hans sambo. :)


Nu ska jag vila lite, sen behöver jag städa.. :S


*vinkar* :)

  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till min blogg!! Jag heter Angelica och är en hundtok boende i ett litet hus på landet i lidköpings kommun. Här bor jag med min sambo Timmy, våra fem hundar och varannan vecka med sambon son.
Jag är utbildad agility och allmänlydnadsin

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards