klick-o-trick

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av angelica - 30 januari 2011 21:42

Den här veckan har det hänt mycket, därför jag inte varken hunnit eller orkat uppdatera. Så.. Nu kommer här allt på en gång. Ska försöka hålla det relativt kort. Radar upp det till att börja med för min egen skull, lättare att inte missa något då.. :)

Here we go..


-Minisemestern i Trollhättan

-Vargen

-Acce´s sista vers??

-Kroppen är toppen??

-Håret

-Ren onska i en hund??

-Kusinvitamin

-Översvämning


Ja, vi börjar med vår minisemester till trollhättan. Min älskade sambo fick i julklapp av mig bla en natt med "kärlekspaket" på ett hotell i Trollhättan. Förra helgen bar det av..

Vi var tidiga dit så vi gick lite i affärer en kortis innan vi begav oss för incheckning till hotellet. Min babe köpte en jätteläcker jacka till lilla mig (jätte lycklig!!).. Kommer att användas väl i vår och sommar.. :)

Väl incheckade möttes vi på rummet av champange, frukt och godis. Vi fick morgonrockar och jag fick en snygging på min sida sängen.. ;p

    

Vi drack, skrattade, pratade, drack och drack lite till.. Klockan rann iväg och vi började göra oss iordning för en kväll på stan.. :) Var SÅÅ kul att få sminka sig o klä upp sig!! Det var alldelses för länge sen jag inte kände mig som en stor blobb..

       

Vi hade jätte kul och kvällen blev inte sämre. Vi hittade en krog, fick dansa loss och dricka ännu mera sprit.. :) Jag har alltid älskat att dansa men min kroppp har juh strejkat så illa att jag fick sluta med det.. :( Inte ens på krogen har jag kunnat skaka de lurviga så att säga.. Så jag hade verkligen LÄÄÄÄÄNGTAT efetr att vara så pass bra att jag kunde röra mig lite iaf, och att det sen kom på vår lilla trip var juh en ännu bättre överraskning!!!! Jag var SÅÅÅ lycklig!!!!

    

Vargen ja.. Som jag sett två gånger o som e i Diva´s storlek typ visade sig vara en räv.. :D En STOOOOOOOR räv!!!! Men dock en räv som tydligen beslutat sig att flytta in på våran gård. Jag hoppas bara han lämnar hundarna ifred och att han slutar kissa i rabatterna.. ;p


Acce har varit lite hängig och trött ett litet tag men jag har inte lagt sp mycket vikt vid det då kan alltid sovit mycket men ändå varit pigg och glad. Insåg i lördags kväll att han inte kan blinka med sitt vänsteröga.. :( Det rinner hela tiden och jag tror inte han ser något på det. Ska ringa vet i morgon så vi får komma in. Vet juh att han har både eplepsi och hjärtfel lill-killen så jag undrar jag om han inte är på sista versen.. :´( Jag hoppas verkligen jag har fel.. Mattes älskade lille prins...


Då kommer vi till kroppen då.. Min kropp e allt annat än toppen.. men den här veckan har den fungerat bättre än den har en endaste minut sen i Maj förra året. Jag har kanske inte kunnat göra så mycket i jämförelse med en normal, frisk person, men för mig har det varit hur mycket som helst!! Jag vågar inte hoppas för mycket för jag är SÅÅ rädd att bli besviken men kanske man kan skymta ett litet ljus i tunneln.. Åtminstone att få en skymt av det skänker lite hopp om att jag kanske faktiskt kommer kunna gå en ordentlig promenad med hundarn igen någon gång i framtiden.. Det räcker för mig att tag.. Tänk vad man uppskattar saker när man inser att dom inte är självklara..


Åhhh!!! MItt nya hår.. <3 Hade juh beställt dreads från tradera billigt.. Hade inte råd att köpa snygga dreads och tänkte "va faan".. Fick hem dom och dom såg rent av förjävliga ut!!! Jag har aldrig gjort dreads förut men jag gav mig på det (hår e jag juh bekant med och jag brukar inte ha så svårt att klura ut hur jag ska få ett hållbart resultat i det jag ger mig på inom just det området). Jag e juh dock för den rockiga, skitiga lite ovårdade looken så när jag gör saker till mig så gör jag det gärna lite trashigt.. ;p

Här kommer resultatet iaf.. (Orakde inte göra alla dreads då jag skulle få hjälp av A2 att sätta i dom dagen efter, så ser ni några glansiga, riktigt fula så e det dom jag inte har gjort om.. Hoppas jag.. haha.. :P

         

(Blev något jox med datorn så jag fick int eupp alla bilder, därav ingen bakifrån med utsläppta dreads..)  


Veck med dom två små i flocken (Wilse och Lilo) har varit tuff.. Ibland undrar jag om ren ondska kan infinna sig i en hund?? Dom har stökat, bråkat, tjuvat, dragit, skällt och betett sig som galningar.. Vi har foton som bevisar det, dom ÄR besatta av djävulen!!! Eller vad tror Ni?? Trots allt så har dom sina ljusa stunder med, tur e väl det, och vi älskar dom ändlöst!! <3 Smart kille den där Lucifer.. hihi..

   


I fredags kom Lukas kusinvitamin Ellie.. Dom har stormat runt hela helgen och Lukas har dessutom varit sjuk och spytt hela nätterna.. Han har inte fått i sig ordentligt med mat så han har varit trött, grinig och blivit ledsen för det mesta den lilla stackarn.. :( Men, han har mått relativt bra under dagarna så dom har haft riktigt kul iaf!!! :) Sötnötarna.. :p


Idag när jag kom hem skulle Timmy köra hem Ellie och Lukasen skulle ta sig ett bad. När jag kommer ner är det vatten ÖVERALLT dålillaman hällt ut nästan HELA baljan på golvet!! (Dvs hela badrummen OCH hela lilla hallen där nere, där vi förövrigt har mjukt golv...)

Jag kände en hopplöshet, "va faan", men han e juh bara liten.. Vi pratade om det lite och sen gick jag in i hallen för att hämta en handuk att torka upp alltihop med.. Då rinner det från taket i hallen!!!!! PANIK!!! Diskmaskin!!! Springer upp (med förövrigt dåliga knän och svank i en rätt brant trappa), måste sett roligt ut, men det bekymrade mig inte då..

Kommer in i köket och möts av fullkomlig översvämning.. Det e vatten precis överallt!! Fick stänga av maskinen, springa in i sovrummet och ta det första i tygväg och kunde hitta. Blev två påslaken som sedan kastades och trampades dyngsura över sjön i köket..

Efter mycket om och men så hade jag fått ordning på det, men jag kunde dock inte hitta orsaken till att diskmaskin ballade ur.. Ska kika på det närmare någon annan dag, idag e jag helt slut..



Det var iaf allt för idag.. Hoppas ni fick lite bloggsug mättat.. ;p

Tjingeling..

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till min blogg!! Jag heter Angelica och är en hundtok boende i ett litet hus på landet i lidköpings kommun. Här bor jag med min sambo Timmy, våra fem hundar och varannan vecka med sambon son.
Jag är utbildad agility och allmänlydnadsin

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards